Pogoji poslovanja spletne trgovine

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.ledsvetloba.si

1) Splošni pogoji: veljajo za prodajo izdelkov objavljenih na spletni strani www.ledsvetloba.si. Objavljeni so na spletni strani, zato se šteje, da je vsak potrošnik, ki potrdi naročilo, seznanjen z njimi in jih z oddajo naročila v celoti sprejema.

2)Cene in ponudba: cene, objavljene na spletni strani so v evrih. Veljajo v trenutku naročila, na poslanih predračunih 7 dni, sicer se lahko spreminjajo. Slike so lahko samo simbolične in lahko odstopajo od dejanskega stanja, vendar bistveni elementi ustrezajo opisu. Možne so nenamerne napake pri vnosu podatkov o izdelkih. V primeru, da odkrijete napačen podatek, vas prosimo, da to sporočite na mail: info@ledsvetloba.si.

3)Način plačila: gotovinsko po povzetju ali nakazilo na TRR po predračunu.

4)Dostava in stroški dostave: naročeno blago dostavlja Pošta Slovenije in za dostavo veljajo pogoji tega podjetja. Cena dostave je 3,90 €.

5)Dobavni rok: za izdelke iz zaloge 1-2 dni, običajno naslednji dan od naročila, za dobavljive po naročilu pa 1-4 tedne, okviren rok dobave je naveden v opisu izdelka, o natančnejši dobavi vas obvestimo preko maila ali telefonsko.

6)Odstop od pogodbe, vračilo in menjava: kupec ima pravico, da v roku 15 dni od prevzema blaga sporoči, da odstopa od pogodbe, brez, da navaja razloge za odločitev. Tudi vrnitev blaga v roku za odstop, se šteje kot odstop od pogodbe.

Naročnik je dolžan poslati kopijo računa in izpolnjen obrazec za vračilo.

Edini strošek, ki ga vračitelj ima, je strošek vračila blaga. Vračilo kupnine bo izvedeno v roku 30 dni, od prejema blaga na v obrazec za vračilo pripisan TRR. Vračilo v gotovini ni možno.

Blago, ki se vrača, ne sme imeti kakršnihkoli sledi o uporabi in mora biti v originalni in nepoškodovani embalaži.

Možnost vračila ne velja za blago, ki je bilo naročeno posebej za kupca ali izdelano za kupca, naprimer odrezani led trakovi.

SVETILA, KI SE DOBAVLJAJO IZKLJUČNO PO NAROČILU NI MOŽNO VRNITI!