PHILIPS HUE BLOOM NAMIZNA RGB LED SVETILKA 101 mm 8W
PHILIPS HUE BLOOM NAMIZNA RGB LED SVETILKA 101 mm 8WPHILIPS HUE BLOOM NAMIZNA RGB LED SVETILKA 101 mm 8W

PHILIPS HUE BLOOM NAMIZNA RGB LED SVETILKA 101 mm 8W

104,52

Opis Izdelka

Proizvajalec: Philips.

Dobava v 3-30 dneh.

Ohišje: aluminij.

Barva: bela.

2 leti garancije.

Energijski razred A-A++

Za upravljanje s pametnim telefonom je potreben Most.

Svetilke enostavno sinhronizirajte z obstoječim mostom Philips hue. Ko to storite, lahko svetilke upravljate brezžično iz vsakega prostora v svojem domu. S pametno napravo v dnevnem prostoru, jedilnem kotu ali spalnici lahko upravljate svetilke, ki so povezane z Mostom.

Philips Hue temelji na varčni, varni in zanesljivi tehnologiji ZigBee za upravljanjem svetilk. Sistemu nenehno dodajamo nove funkcije in izboljšave. Programska in vdelana programska oprema izdelka Hue se posodabljata brezžično.

 Funkcija časovnika vam omogoča prednastavitev časa vklopa svetil Friends of hue – za svetlobo, ko zvečer prispete domov. Svetila lahko tudi postopno spreminjate. Z njo lahko izdelek Friends of hue spremenite v svetlobno budilko. Prednastavite ga za postopno višanje svetlosti, ki vas prebudi nežneje kot običajna budilka. Ponoči lahko časovnik prednastavite tako, da postopno izklaplja luči in vam pomaga naravno zaspati.

 Ko vas ni doma, poskrbite, da dom ne bo videti prazen. Z načrtovanimi alarmi ali časovniki svetila vklapljajte in izklapljajte v določenih ali naključnih časih. Prek spletnega dostopa lahko domača svetila upravljate neposredno z aplikacijo pametne naprave. V aplikaciji omogočite določanje mej, da se bodo svetila samodejno vklapljala ali izklapljala, ko prispete domov ali odidete od doma. Priročna funkcija, zaradi katere ste vedno povsem mirni.

Tehnični podatki:

7299760ph_pss_slvsi

 

 

 

Dodatne Informacije

Moč

8W

Napetost

220V

Barva svetlobe

RGB

Dimenzija

101X126X130 mm

Svetilnost

120 Lm